Restauratie

Schilderijen restauratie

schilderij-restauratie-1Wij reinigen, restaureren en conserveren olieverfschilderijen op karton, op linnen en op paneel. Het werk wordt door ons bij u gehaald en na de restauratie weer bij u afgeleverd. U ontvangt van ons een offerte op basis van door u aangeleverde, scherpe foto’s van de voor en de achterzijde van het object én grondig eigen onderzoek van uw  kunstwerk in ons atelier.

 


 

Expertise
Onze expertise en ervaring is breed en omvat  onder meer stromingen als de Romantische & Haagse School, Bergense School en Groninger Ploeg, evenals werk van Cobra, de School van Barbizon, Indische, Belgische, Duitse en andere moderne en klassieke Europese kunstenaars.   Tot onze binnen- en buitenlandse opdrachtgevers behoren musea, overheidsinstellingen, kerken, particulieren, verzamelaars, gerenommeerde kunsthandelaren, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Men waardeert niet alleen onze korte levertijd:  gemiddeld drie tot zes weken, maar ook de zeer gunstige prijskwaliteit verhouding van onze perfect uitgevoerde restauraties. Wij werken volgens de modernste inzichten en methoden. Gepaard aan de kennis en het ‘Fingerspitzengefühl’ van de restaurator slagen wij er in tot een onzichtbaar restauratieresultaat te komen, dat niet met het oog, maar slechts met een UV-lamp is te traceren.

 Lijstenrestauratie

lijsten-res
Is uw schilderij voorzien van de authentieke lijst dan geeft dat meerwaarde aan het geheel. Is deze lijst echter beschadigd dan kunnen wij deze onzichtbaar herstellen. Herstel is voordeliger dan een nieuwe omlijsting. Bovendien blijft het patina van de tijd daardoor behouden. Bel of mail ons voor nadere informatie of vragen. Wij staan u graag te woord.

Comments are closed